La meva llista de blogs

divendres, 8 de maig del 2015

XERRANT I EXPLICANT

A la presentació de les editorials A Buen Paso, Ekaré i Thule a l'Escola d'Art i Disseny EDRA, vam quedar bocabadats amb les explicacions dels seus editors. Arianne, José i Pablo ens van extasiar amb els seus àlbums il·lustrats i altres llibres.
 Arianne Squilloni d'A buen paso

José Díaz de Thule

Pablo Larraguibel d'Ekaré

La taula pleeena de llibres preciosos!

Només us  posaré un llibre de cada editorial, la resta els podeu trobar a les seves webs.


El libro de la suerte, de Sergio Lairla i Ana G. Lartitegui. Editat per A Buen Paso. El senyor Buenaventura i el senyor Malapata viuen en el mateix edifici, van al mateix lloc de vacances, trobaran els mateixos personatges i passaran pels mateixos carrers però tornaran a casa sense haver se conegut. Dues maneres ben diferents d'enfocar les mateixes circumstàncies i la vida en general i una reflexió sobre l'atzar i els seus capricis. Amb 1793 detalls visuals amagats amb els que jugar i gaudir d'aquestes històries paral·leles.

  

Sofía viaja a la Antártida, de Alison Lester, editat per Ekaré. En forma de diari trobarem aquest viatge a l'Antàrtida per compartir amb la Sofía la seva troballa de pingüins, icebergs, i aurores boreals intercalant ficció i informació d'una manera brillant, amena i divertides. Basat en un viatge real efectuat per l'autora que va viatjar a l'estació Mawson i que ens descriu de manera exhaustiva tal com podeu veure en aquesta doble pàgina.


El lago de los cisnes a partir del llibret del ballet de Txaikovski i il·lustrat per Charlotte Gastaut, editat per  Thule
Un preciós llibre "troquelat"- permeteu-me la llicència, encunyat em sona lleig-, que combina el  blau, el blanc i el daurat que superposa les imatges impreses amb els forats creats per jugar a endevinar els paisatges i crear uns efectes de moviment i dinamisme preciosos. Una magnífica història d'amor que, encara que algun cop hageu vist el ballet no us decebrà, és una obra d'art!  

2 comentaris:

  1. Vam passar un vespre magnífic, amb tres persones super interessants. i els àlbums?sorprenents, originals, creatius, emocionants...quin gust!

    Gràcies Montse per organitzar aquests "moments màgics" per als amants dels llibres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu Trepi, per compartir aquesta estona i venir a valorar els llibres i donar suport a aquesta gent que viuen amb tanta passió la seva feina!

      Elimina